Prechovával ukrajinské cigarety,pri dopravnej nehode zahynul mladý človek

10.08.2006 Celý región

Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Snine vzniesol včera obvinenie pre prečin porušovania predpisov o štátnych technických opatreniach na ozn...
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Snine vzniesol včera obvinenie pre prečin porušovania predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru 71 ročnému Sninčanovi.

Pri kontrole jeho domu našli policajti 34 cigaretových krabičiek rôznych značiek s ukrajinskou ochrannou známkou, ktoré doviezol z Ukrajiny. Tým, že tieto cigarety prechovával a uvádzal do obehu, spôsobil pre Slovenskú republiku colný dlh 2 019. - Sk.

Pri dopravnej nehode v Tatrách zahynul mladý človek:
Popradskí policajti vyšetrujú príčinu a mieru zavinenia včerajšej dopravnej nehody, pri ktorej prišiel o život mladý človek. Včera v čase od 06:00 h do 06:30 h viedol od obce Stará Lesná do obce Veľká Lomnica osobné auto Peugeot 306 20 ročný muž zo Starej Lesnej. Po prejdení ľavotočivej zákruty zo zatiaľ neznámych príčin zišiel s autom mimo cestu vpravo a predom narazil do odvodňovacieho kanála. Po tomto sa s vozidlom niekoľkokrát prevrátil a po dopade z neho vyletel. Pri nehode utrpel mladý vodič mnohopočetné zranenia, ktorým na mieste podľahol. Na vozidle vznikla totálna škoda 250 000. - Sk.
 

Vyberte región

mark